Opći uvjeti dostave

Narudžbe naših cijenjenih kupaca šaljemo preko dostavljačkog poduzeća GLS.

Ako nije drugačije navedeno, dostava se vrši maksimalno 7-9 radnih dana od zaprimanja narudžbe. Važno je staviti onu adresu na kojoj ćete čekati vašu dostavu, koja se vrši između 8.00-18.00. U slučaju, da je to mjesto Vašeg posla, važno je to navesti osim Vašeg imena i ime poduzeća.

Cijena dostave
1. Narudžbe manje od 500 kn + PDV
Za sve narudžbe manje od 500 kn poštarina se naplaćuje u iznosu od 20 kn.
2. Narudžbe iznad 500 kn + PDV
Poštarina je BESPLATNA za sve narudžbe u iznosu iznad 500 kn + PDV.
Plaćanje pri preuzimanju (plaćanje dostavljaču) se naplaćuje dodatnih 7 kn.
Preporučujemo Vam da odmah otvorite pošiljku i napravite kontrolu, da nije roba oštećena čak i kada pakiranje ne izgleda oštećeno. Ako je pošiljka oštećena, ne preuzimajte je! Ako dodje do takve neugodne situacije, informirajte nas (najkasnije idući radni dan) o oštećenjima pošiljke na e-mail adresu. Takve situacije budu ubrzano riješene na Vaše zadovoljstvo.

Dostava na otoke

S obzirom da GLS ne vrši dostavu na sve otoke, vrši dostavu putem Hrvatske pošte. Uvjet Hrvatske pošte prilikom preuzimanja pošiljke je da pošiljka mora biti unaprijed plaćena.

Detaljni raspored dostave na otoke možete vidjeti ovdje: https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke

U slučaju da naručenu robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u Kalimero d.o.o. i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.